PODCAST

Després d’interrompre’s la seua etapa a Territori Sonor, Amàlia Garrigós torna a la ràdio de la mà de Beat Valencia, encara que aquesta vegada en forma de podcast. Aquest nou podcast té una periodicitat mensual i amb una durada de 30-40 minuts analitza els esdeveniments més rellevants de l’escena musical valenciana. Escolta el podcast a iVoox.

Entrevistes en Profunditat, to calmat i Integració amb Wikipedia, són les claus d'un programa que Përmet Conèixer l'evolució de la societat valenciana contemporània. Presentat per Francesc Fort i Carles Hernández.

Monodosi de cultura inquieta per a valencians de l'segle XXI.?Podcasts per a intentar Entendre a través de la cultura el món que ENS ha tocat viure.

POSIDÒNIA

Posidònia Produccions és una productora valenciana que crea ficció sonora en valencià, és a dir audiosèries. Si escoltes les seues sèries potser reconeixeràs les veus, ja que participen actors i actrius de doblatge valencians reconeguts. També hi participen altres famoses veus valencianes com Carquinyol, o Fran i Robert d’Atupa. Actualment tenen 3 audiosèries als seus canals de YouTube i iVoox: Russafa a la maleta (suspens), Tirant, les cares d’un cavaller (històric) i Missió: Renaissance (ciència ficció).LA FARÀNDULA

La Faràndula és un nou podcast d’humor i sàtira fet per valencians a Barcelona. El programa busca ridiculitzar els principals aspectes rellevants de la societat com la política o la serietat de la vida adulta, així com la relació amb la faena i internet. A cada capítol tracten d’entrevistar a un personatge mort o de ficció que encaixe en el perfil de la cultura catalana com Ramon Llull, Ausiàs Marc o el Tio Canya. El podeu escoltar i subscriure-vos a la plataforma iVoox. El programa tenia una periodicitat setmanal però aquest 2020 encara no han publicat cap. Estem a l’espera!

CASELLA D'EIXIDA

Si t’agraden els jocs de taula aquest és el teu podcast perfecte. Casella d’eixida és el podcast ideal també per si t’interessa introduir-te en aquest món. A cada capítol Carla Rubio i Carles Palanca parlen d’una categoria de jocs per fer un tast de tot el que hi ha disponible, i en trien un que represente el millor exemple en la seua categoria. Els podeu escoltar a YouTube, Apple Podcast i iVoox.