Campanyes de promoció

COMPROVA

T'has plantejat alguna vegada la importància de la llengua que usen els teus dispositius? Quines conseqüències creus que té? Saps com canviar la llengua del teu dispositiu?

canvia

Si vols que el teu mòbil parle valencià hem creat alguns tutorials per ajudar-te. Si encara tens dificultats pots contactar amb nosaltres i farem una sessió formativa

obrir noves perspectives

De vegades en qüestions com ara els negocis no gastem la llengua pròpia per inseguretat. En canvi, trobar altres persones que usen el valencià en vendes de segona mà pot afavorir la venda o la compra. No creus?

visibilitat

Llegir a altres persones en valencià en les xarxes reforça el teu sentiment de pertinença a un poble cultural i lingüístic. També ajuda a perdre complexos ortogràfics i fer un ús més natural del valencià. Internet no és un examen.

influencers

Un ús normal del valencià és un ús que arriba a totes les facetes de la vida. El fenomen influencer ha emergit en els últims anys i ja tenim alguna influencer però ens calen més persones per a fer visible la salut digital de la nostra llengua.

comenta i m'agrada

L'altra cara del món influencer és la relació amb els followers. Si segueixes algun canal o algun perfil comenta en valencià perquè sàpia que en parles i anima'l a fer vídeos en valencià.